Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Marco Borsato De Waarheid Youtube


Marco Borsato De Waarheid Youtube

Marco Borsato - Dromen Zijn Bedrog Met Ali-B Yes-R Universal Music Nederland. Provided to YouTube by Universal Music Group De Waarheid Marco Borsato De Waarheid. Marco Borsato - De Waarheid afkomstig van de DVD. Marco Borsato - De Waarheid afkomstig van de DVD. Translated by me from Dutch to English Wwwnikogdaconr for other translations and more..


Video voor Mooi afkomstig van het nieuwe album Evenwicht. Marco Borsato - Mooi Official Lyrics van het album evenwicht. Video voor Mooi afkomstig van het nieuwe album Evenwicht. Geniet je van de vogels van het lachen van een kind Creeër je je geluk want binnen in jezelf is waar het. 86K views 7 years ago De eerste live uitvoering van het nummer Mooi door Marco Borsato. Marco Borsato - Mooi official video - YouTube Music..


Marco Borsato 54 is weer helemaal in de wolken met zijn Leontine De twee maakten hun relatie vorige week officieel en het geluk lijkt de zanger weer toe te lachen. Nieuw huis van Marco Borsato In 2020 liep de relatie tussen hem en Leontine stuk Waar hij eerst nog een tijdje verbleef bij zijn moeder besloot hij niet lang daarna een luxe penthouse. Hij betaalde hiervoor de koopsom van 1150000 euro plus nog eens 17000 euro voor een parkeerplaats voor zijn Porsche Maar Marco zou volgens sterke geruchten in Alkmaar. Marco Borsato slaat meer dan een miljoen stuk op luxe appartement in Alkmaarse Sint-Josephkerk - Pure Luxe Het laatste nieuws over luxury autos huizen jachten en meer. De 53-jarige zanger woont niet langer bij zijn moeder Mary in nadat hij onlangs in het centrum van zijn geboortestad Alkmaar een penthouse kocht..


Official Lyric Video voor Voor Jou afkomstig van het nieuwe album ThuisPre-order het album. Video voor Mooi afkomstig van het nieuwe album Evenwicht. Borsato achieved 15 number-one singles in the Netherlands the second-most all-time behind The Beatles 16..



Marco Borsato De Waarheid 1996 Youtube

Comments